Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Selena Gomez Miley Cyrus pasijával flörtölt :Miley Cyrus és Selena Gomez kapcsolata sohasem volt felhőtlen, és bár akadtak átmeneti időszakok, most újra egymás ellen fordulhatnak. A legújabb problémát Miley fehérneműmodell barátja, Justin Gaston okozza. A 16 éves énekesnő először akkor veszett össze barátnőjével, amikor az elcsábította tőle volt barátját, Nick Jonast, a Jonas Brother legfiatalabb tagját. Nemrég azonban úgy tűnt, a két barátnő kibékült, ám most itt az újabb vita: Gomez Miley szerint ugyanis szemet vetett jelenlegi barátjára is. Néhány héttel ezelőtt a pár a hollywoodi- Koi étterembe ment vacsorázni, ám ott volt a spanyol származású Gomez is, ott pedig a következő történt:

„Miley teljesen kiborult, miután elhagyta az éttermet.” – mesélte egy szemtanú. Azt mondta, hogy Selena szemezett Justinnal és flörtölt is vele.

A HM sztárjának azonban nemcsak az ismerkedés terén vannak sikerei, hanem munkája terén is: Madonna fog neki ugyanis tanácsokat adni. Az énekesnő rendszeres problémája hogy az előadások alatt torokirritációtól szenved, és a két sztár egy közös barátja összehozza őket, hogy az 50 éves popikon elmondja tapasztalatait a feszült hangszálak kezelésével kapcsolatban
.