Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Selena Gomez és Kellan Lutz egy pár?!

Úgy tűnik, Selena Gomez mégsem utálja annyira a Twilight-sagát, mint hittük – legalábbis nem zárkózik el attól, hogy a sztárjaival szerepeljen együtt. A hírek szerint új filmjében ugyanis az ifjú színésznő partnere nem más, mint Kellan Lutz lesz!

 

 

A szóban forgó film, a The Seven Rays egy olyan lányról szólna, aki egyik nap arra ébred, hogy természetfeletti erővel rendelkezik, na meg hogy a város legjobb pasija odavan érte. Mivel így a történet még annyira nem eredeti, azzal sújtják az amúgy mázlista főhőst, hogy senki nem hisz a varázserejében és a fiún kívül szinte mindenki bolondnak tartja…. A film Jessica Bendinger, a Hajrá csajok! írónője könyvéből készül, és a szerző mindenképpen azt szeretné, ha Kellan - akivel korábban együtt dolgozott a Talajfogás (Stick It) című filmben is - kapná meg a szívtipró-szerepet, amit meg is értünk.

A főszerepet az írónő pedig nem másnak, mint Selenának szánja, ami valószínűleg nem állna messze tőle, hiszen a Wizards of Waverly Place sorozatban már volt alkalma átélni, milyen is az, ha az ember/varázsló/stb. lánya varázserővel rendelkezik. Egyelőre még csak tárgyalnak az ifjú sztárral, de reméljük sikerül megegyezniük, hiszen a két színész szerintünk jó párost alkotna, és így talán végre megszűnne a rivalizálás a Disney és a Twilight-saga között is!